Verksamhet

Företagets affärsidé är att kunna erbjuda våra kunder de möjligheter och lösningar som finns på marknaden. Vi sysslar med allt inom branschen förekommande arbeten såsom nybyggnad, ombyggnad, reperation och service. Specialområdet är ROT-arbete i alla storlekar.

Vi åtar oss alla typer av entreprenader såsom Totalentreprenad, Generalentreprenad och Utförandeentreprenad. Offerter och förslag på lösningar kan lämnas där färdiga handlingar ej finns. Samordningsansvar med ett brett kontaktnät av underentreprenörer inom alla yrkeskategorier kan ordnas. Vi ser helst att vi ombesörjer samordningen då erfarenheten visat att det är det effektivaste och smidigaste arbetssättet. Vid mindre om-och tillbyggnader kan vi utföra ritningar och handlingar för bygglovsansökningar. Behörighet för kvalitetsansvarig småhus finns och kan erbjudas.

Våra kunder består av industrier, offentliga sektorn och privata marknaden. Största kunderna är HSB Skåne, Skånemejerier samt den privata marknaden. Ramavtal finns med HSB, Specialfastigheter, ABK, Fortifikationsverket och SLU.

Företaget består av 6 byggnadsarbetare med yrkesbevis samt 1 administratör. Vi har 6 fullutrustade servicebilar, släpar samt hjälpmedel och maskiner för alla förekommande byggnadsjobb. Certifikat för Heta arbeten, ställningsbyggnad samt bom-och saxliftkörning finns hos alla. Vi som jobbar på NE Persson Bygg AB är utrustade med legitimationskort som visar vilka vi är.

Sedan 2010 finns vi på Krinova Science Park där vi har kontor och förråd.

Företaget är flerfaldigt Trippel A diplomerat. Vi är medlemmar i Företagarna och Svenska Byggingenjörernas Riksförbund, SBR.

Vi sponsrar IFK Kristianstad och Nosaby IF.